Sample image

Gaat u trouwen en je hebt nog geen openingsdans?

Dan zijn er verschillende mogelijkheden hoe wij jullie kunnen helpen. U kunt een reguliere danscursus bij ons volgen, deze starten in januari en in september of je kunt privélessen nemen.

Alles is mogelijk , wil je voor jullie openingsdans een standaard Foxtrotje ( Quickstep) , Salsa, Dirty dancing, een eigen nummer of juist spetterende openingsdans op een eigen nummer of juist iets wat je op you tube hebt gezien, alles kan, niks is te gek voor ons!!! Eventueel een mix voor uw dans maken kunnen wij ook, voor maar € 25,- heb je je eigen dance mix voor    jullie openingsdans!

Kortom, wij maken,samen met jullie , de openingsdans op maat!

Voor een impressie van verschillende openingsdansen die wij samen gemaakt hebben met onze bruidsparen klik_hier

Ook hebben we enkele openingsdansen staan op ons You tube kanaal:

https://www.youtube.com/watch?v=JB88mu_UnRA&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=EsfF-V25-3s&feature=youtu.be


 

Informeer bij ons naar alle mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

Kosten voor een privéles voor 1 paar bedragen € 60,- voor een uur.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0648505553

 

Honeymooncursus

Binnenkort start er weer een verkorte cursus speciaal om  toch nog even een aantal dansen onder de knie krijgen en om een spetterende openingsdans te leren. 

Een Foxtrotje (Quickstepje) mag natuurlijk nooit ontbreken, maar ook de Swing en de Jive worden, samen met andere bruidsparen, in een aantal weken aangeleerd zodat u de show kan stelen op jullie eigen bruiloft!

En willen jullie ouders, getuigen, ceremoniemeesters of feestgangers ook leren dansen dan zijn ze natuurlijk welkom om ook mee te doen met deze cursus!

Onze nieuwe data voor het komende seizoen worden hieronder vermeld:

Zondag 

19/26 maart, 2/16/23 april en 7 mei

 17:00-18:00u

Lesduur:1 uur
Kosten: € 75,- per persoon voor 6 lessen
Start: maart 2023

Voor opgave graag het inschrijfformulier invullen via deze link

 

Sample image

Bedrijfsfeest saai en voorspelbaar? Bij Tiggelman bouwt u het bedrijfsfeest waar men het nog tijden over heeft!

Wie heeft ze niet eens meegemaakt, van die voorspelbaar saaie bedrijfsfeesten.? Zo’n feest waar de onderlinge sfeer eerder slechter van wordt dan beter?

Ontdek hoe leuk een bedrijfsfeest kan zijn bij Tiggelman!

Wilt u met de hele groep gezellig de hele avond vrij dansen of wilt u een dans aanleren. Aan de hand van de omvang en samenstelling kunnen we een passend programma bieden. De Tiggelcrew, ons ervaren team van dansleraren en begeleiders, zorgt voor een actief programma.

Wil je weer eens wat anders met je vrijgezellenfeest?

Ook dat is bij ons mogelijk. Of het nu een Salsa , Streetdance of Zumba workout is of juist een dans van je eigen Tiggelman Tijd ,alles kan!  We starten dan met een workshop dans, dan gezellig even borrelen met een drankje ( en eventueel een bittergarnituurtje) en dan weer fris de dansvloer op om het gezellig af te sluiten.

 

Alles is mogelijk, meer info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0648505553

Sample image

Tiggelman Dance Masters organiseert en verhuurt de locatie regelmatig om kleine en grote evenementen met dansactiviteiten mogelijk te maken.

Er worden veel dansworkshops met basisscholen en middelbare scholen gerealiseerd. ook worden er regelmatig Landelijke Dans en Streetdancewedstrijden, maar ook Salsa avonden, Hollandse dansvonden, Ik hou van Dansen en andere thema avonden, Sinterklaas en kinderdansmiddagen , X-mas gala avonden, Seniorendansmiddagen, Reünies, SoulDanceparty's en nog veel meer leuke en gezellige dansmiddagen en dansavonden voor verschillende leeftijden georganiseerd!

Interesse in deze evenementen? Check onze eventspagina.

 

Mocht u geïnteresseerd zijn om onze zaal ook te huren voor een dansevenement neem dan even contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0648505553