Ben je op zoek naar een leuk, verrassend en vooral gezellig VRIJGEZELLENFEEST? Dan zijn jullie bij Tiggelman Dance & Events op het juiste adres.

In een uurtje of twee uurtjes wordt er een leuke choreografie aangeleerd. Of het nu Salsa, Streetdance, Country of een choreografie op een bepaald nummer moet zijn, bij ons kan alles!
Natuurlijk is een drankje in de pauze bij ons mogelijk.

Prijzen: € 20,- p.p. voor minimaal 10 personen.

Check onderstaande link voor een eerste impressie:

Filmpje vrijgezellenfeest 

 Informeer naar de mogelijkheden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons telefoonnummer 0648505553

 

Eén van de leuke onderdelen van ons vak is dat wij dansworkshops mogen geven op allerlei gelegenheden en allerlei feesten.
Geef jij binnenkort een feestje en wil jij jouw feest iets extra's geven? Denk dan gerust aan ons!

Alles is mogelijk, wij zijn al te boeken vanaf €125,-. Afhankelijk van het aantal personene, locatie, tijdsduur en gelegenheid. Vraag gerust meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via  0648505553

Pas geleden zijn we ingehuurd om een extra boost te geven op een privé 70's party waarbij een workshop Saturday Night Fever en de Hands Up natuurlijk niet konden ontbreken! Kijk hier naar een sfeerimpressie.

Saturday Night Fever workshop
Hands Up

                                                                                                                                                

Sample image

Bedrijfsfeest saai en voorspelbaar? Met de crew van Tiggelman heeft u het bedrijfsfeest waar men het nog tijden over heeft!

Wie heeft ze niet eens meegemaakt, van die voorspelbaar saaie bedrijfsfeesten.? Zo’n feest waar de onderlinge sfeer eerder slechter van wordt dan beter?

Ontdek hoe leuk een bedrijfsfeest kan zijn met Tiggelman!

Wij kunnen allerlei verschillende workshops op jullie feest verzorgen bijv. Salsa, Country, Stijldansen, Streetdance, Lindyhop en nog veel meer!!! Aan de hand van de omvang en samenstelling kunnen we een passend programma bieden. De Tiggelcrew, ons ervaren team van dansleraren en begeleiders, zorgt voor een actief programma.

“Een onvergetelijke middag Salsa les met het hele team en hun partners. Als de verhalen in de koffiekamer weer eens loskomen dan verschijnen er altijd grote glimlachen!” Mirjam Bellemakers, BS D’n Overkant

Informeer bij ons naar alle mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0648505553

Nieuwsgierig? Kijk hieronder voor een sfeerimpressie:  

Saturday Night Fever workshop
Hands Up

 

Wij verzorgen verschillende dansworkshops op basisscholen, middelbare scholen en op de buitenschoolse opvang.
Natuurlijk wordt dit afgestemd op leeftijden en op de tijd van nu.

Wij kunnen alle stijlen geven aan uw leerlingen, Salsa, Streetdance, Country en nog veel meer.
Dit kan eenmalig zijn, of op reguliere basis. 

Meer informatie of een offerte via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.